محل تبلیغات شما

 

تحلیل شرکت‌هایی که اتوماسیون را به صورت کامل یا در حد طرح آزمایشی شروع کرده‌اند، نشان می‌دهد چهار فاکتور وجود دارد که تفاوت بین شکست و موفقیت را در این حوزه نشان می‌دهد.

1️⃣ هدف والا داشته باشید تا ارزش واضح به دست آورید

شرکت‌های موفق فرصت‌ اتوماسیون را با یک ارزیابی بالا به پایین شروع کرده‌اند و به شناخت واضحی از بلندپروازی‌ها و چگونگی اثرگذاری خود رسیده‌اند.  تعیین یک هدف بلندپروازانه می‌تواند توازن حساسی ایجاد کند .حدود ۴۰٪  درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی مک‌کینزی گفته‌اند برای سنجش نتایج تلاش‌های خود برای اجرای اتوماسیون، اهداف والایی تعیین می‌کنند.


2️⃣تعهد داشته باشید و ارتباط برقرار کنید

اتوماسیون فرآیندی نیست که در یک واحد کسب‌وکار واحد محدود شود یا مختص بخش IT باشد. شرکت‌های موفق از ابتدا با یک برنامه تحول مصمم به اتوماسیون نزدیک می‌شوند و آن را جزو سه اولویت اصلی خود قرار می‌دهند. 


3️⃣ نظارت درست داشته باشید و به سرعت عمل کنید

اجرای اتوماسیون هم در مقیاس بزرگ و هم با سرعت بالا، به یک برنامه در سطح شرکت و یک رویکرد چابک نیاز دارد. به محض اینکه رهبران ارشد شرکت‌ها متقاعد شوند که اتوماسیون جزو سه اولویت برتر شرکت آنها است، باید یک تیم تحول درست کنند و به آن اختیار دهند تا این فرآیند را مدیریت کند.


4️⃣ قابلیت‌های درونی ایجاد کنید

اگر قرار باشد اتوماسیون شغل‌های بهتر و متفاوت‌تری در اختیار کارکنان قرار دهد، آخرین فاکتور موفقیت، از بسیاری جهات، مهم‌ترین فاکتور است. تعجبی ندارد که هرچه سریع‌تر باید ایجاد قابلیت‌های درونی را شروع کرد؛ به‌ویژه با توجه به منابع مورد نیاز برای پیاده کردن تکنولوژی‌های جدید در کل شرکت .

درسی از کریستف کلمب

داستان مدیریت استراتژیک

عاملهای موفقیت و اتوماسیونی شدن شرکت ها

یک ,اتوماسیون ,شرکت ,فاکتور ,ایجاد ,داشته ,و به ,داشته باشید ,قابلیت‌های درونی ,یک برنامه ,با یک

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دکتر علی ذکاوتی کتابخانه عمومی فرهنگ دهدشت